محل تبلیغات شما

سلامت معنوي با الهام از رهنمودهاي قرآني

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

با عرض سلام

صبح زيباي روز ‌ پنج‌شنبه، هفتم آذرماه 1398 شما به خير و خوشي و سعادت و سلامت

آيه اي از كتاب الله، بدرقه راه امروزمان:

سبك زندگي معنوي در انديشه، كلام و رفتار پيامبران الهي (حضرت سليمان  ع): (ماموريت ويژه حضرت سليمان، درخواست توفيق تشكر از ذات اقدس الهي به واسطه نعمت هايي كه تا آن زمان به ايشان مرحمت فرموده است).

سوره نمل، آيه 19

رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَىٰ وَالِدَيَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَ أَدْخِلْنِي بِرَحْمَتِكَ فِي عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ ﴿١٩

خداوندا به من بياموز و توفيق بده تا به نحو شايسته اي شكر نعمتي را كه به من و والدينم عطا فرموده اي به جا آورم و كار شايسته اي را به من بياموز تا به منظور تشكر از تمامي الطافي كه تا كنون مبذول فرموده اي انجام دهم و موجبات رضايت ذات اقدست را فراهم كنم و با لطف و مرحمت خودت مرا در جرگه بندگان صالحت قرار بده.

با عنايت به درس هاي آموزنده اين آيه شريفه، از پيشگاه الهي مسئلت مي نماييم:

آفريدگارا! ضمن درود بر پيامبر عاليقدر حضرت سليمان (ع) كه چنين دعاي باعظمتي را به منظور تشكر و قدرداني از مساعدت هاي قبلي ات به امت خود تعليم داده است، از پيشگاه كبريائيت درخواست مي‌كنيم ما را قدردان زحمات تمامي كساني كه در زندگي، از محبت، مراقبت، مساعدت و دعاي خير آن‌ها بهره مند شده ايم، از قبيل پدر، مادر، معلمين دبستاني و دبيرستاني و دانشگاهي و ساير افراد جامعه، قرار بده تا اگر در ميان ما نيستند روحشان شاد گردد و اگر هستند سرانجام نيكي در انتظارشان باشد.

خداوندا! در لحظه به لحظه زندگي مان توفيق دين باوريِ متكي بر دين پژوهي و التزام عملي در سبك زندگي معنوي را از پيشگاه مقدست مسئلت مي‌نماييم تا به بركت تلاش هاي شايسته و عام المنفعه و توكل به ذات اقدست به درجه اي از عبوديت برسيم كه در جرگه بندگان صالحت قرار گيريم.

بارالها! اي آرزوي مشتاقان و آرزومندان! تو را به حق محبتي كه نسبت به بندگانت داري سوگند ميدهيم و از پيشگاه كبريائيت درخواست مي‌كنيم؛ رحمت بي انتهايت را نصيب ما نمايي و از ظلمات شبهه‌ ها و ندانمكاري‌ها به روشنايي و شفافيت‌ آگاهي‌ها رهنمون گردي و عنان اختيار و صيرورتمان را با احساس مسئوليت انسان بودن، به سمت رضايتمندي كامل ذات اقدست سوق دهي! . بِمَحَبّتِکَ یا أمَلَ المُشْتاقین  (صفحه اصلي كتب الكترونيك ).

سلامت معنوي: روز شنبه، يازدهم آبان ماه 1398

سلامت معنوي: روز جمعه، دهم آبان ماه 1398

سلامت معنوي: روز پنج شنبه، نهم آبان ماه 1398

اي ,كه ,ذات ,معنوي ,پيشگاه ,درخواست ,از پيشگاه ,به من ,را به ,ذات اقدست ,تا به ,پيشگاه كبريائيت درخواست ,جرگه بندگان صالحت

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رک DVR پر از غوغایم و آرام می خواهم...